De ti beste hotellene du finner i Bergen

Mange flotte hoteller

Det er mange å velge mellom, men allerede på flyplassen skiller Clarion Hotel Bergen seg positivt ut. Det er ikke i Bergen sentrum, men det er også det eneste som trekker ned. Så hvis du reiser med jobben, er dette helt topp!

bergen-2814654_1280

Flere gode hoteller

Deretter står hotelltilbudene i kø: Hva med Clarion Collection Hotell Havnekontoret? Her får du et fint hotell med veldig hyggelig betjening, i kjent Bergensånd. Midt på bryggen! Hvis du vil prøve et annet, kan du overnatte på Klosterhagen Hotel eller Hotel Park Bergen. Begge er utmerkede valg.

Verdens kulturavliste

Det Hanseatiske Hotell i Bergen står faktisk på denne listen, ikke dårlig bare det. Så dette må du prøve neste gang du er i byen. Det er en del av Finnegaarden på Bryggen i Bergen, så mer sentralt kommer du ikke.

Mer inspirasjon

Og hvis du fortsatt ikke vet hvor du skal bo, hva med å prøve Grand Hotel Terminus, Rica Travel Hotel Bergen, Augustin Hotel, Quality Hotel Edvard Grieg eller Basic Hotel Bergen? Ingen av disse hotellene vil skuffe deg, selv om sistnevnte kanskje er best nettopp på grunn av prisen. Her får du en rimelig overnatting, og det er ganske familievennlig. De tilbyr (mot tillegg) barnesenger, har kjøleskap, privat bad og gratis toalettartikler. Det er også hårføner og heis. Så hvis du har med barn, kan du på Basic Hotel Bergen både slippe rimelig unna, og samtidig ha de fasilitetene du trenger. De har 43 gjesterom som er røykfrie, noe som er viktig for mange i dag. De tilbyr også bagasjeoppbevaring, noe som er praktisk den dagen du skal

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s