Den store guiden til Bergen

Overnatting i Bergen

Det er helt klart at når du skal besøke denne flotte byen, må du også sørge for å bo komfortabelt og godt. Og da har du mange muligheter å velge mellom. Hvis du ønsker noe helt spesielt, hvorfor ikke booke deg inn på vakre Villa Charlotte. Det ligger utenfor byen, koster litt ekstra, men er absolutt verdet pengene. For her får du luksus med svømmebasseng, og frokost på rommet. Utsikten utover fjorden vil gi deg energi og oppladningen du ønsker deg, enten du er på ferie eller reiser med jobben.

Bergen Tourist Board Girish Chouhan - visitBergen
Overnatting i Bergen sentrum

Dersom du ønsker å overnatte i sentrum, er Hotel Oleana et godt valg. Her får du tradisjonsrik overnatting, samtidig som det hele er veldig moderne. Rommene er innredet i delikate farger, og plasseringen er midt på Torgallmenningen. Så det blir ikke mer sentralt! Og på kvelden kan du besøke Ácido Cocktailbar & Restaurant i samme bygg, med noe så eksotisk som mat fra det peruanske kjøkken.


Severdigheter i Bergen

Det er veldig mye å velge mellom når du er i Bergen og skal se ting, men har du ikke vært der, må du ta deg en tur til Bryggen og Fisketorget. Bryggen er over tusen år gammel, og er Norges tredje mest besøkte turistattraksjon. Hele 61 bygninger totalt sett, og de er alle på UNESCOs verdensarvliste.


Fortsatt mye igjen å se

Etter en tur på Bryggen, sørg for å besøk rekonstruksjonen av Fantoft stavkirke. Etter å ha blitt påtent i 1992 ble den bygget opp på nytt, og det er mange hundreår siden sist gang en stavkirke ble bygget i Norge, så dette er historisk på flere måter. Absolutt verdt en titt når du er i Bergen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s