Ti ting å gjøre i Bergen om høsten 2017

Bergen om høsten

Bergen er en vakker by, se bare på bildet som er tatt fra Fløien. En tur med Fløibanen er fantastisk, ikke minst på høsten. Høstfargene i omgivelsene gir en ro i sjelen som ikke kan beskrives, luften er kjøligere enn vanlig, og frisk. Og til og med når det regner er det vakkert i Bergen. Menneskene som bor her er positive, og stemningen er veldig god.

7345673104_5f8fa2eb5d_b

Ti ting du kan finne på

Når du kommer til Bergen vil det være naturlig å ta seg en tur ned til Bryggen. Disse vakre bygningene er eldgamle, og en av de første bygningene som ble reist i denne byen. Deretter kan du ta Fløibanen opp for å se utsikten som vist på bildet over. Flotte områder for å gå tur finner du på Stolzenkleiven. Så kan turen gå til Troldhaugen, Fantoft stavkirke, Rosenkranztårnet, Bergenhus festning og KODE kunstmuseer. De to siste severdighetene du må få med deg er Det hanseatiske museum og Bryggens museum. Da har du fått oppleve enormt mye, kanskje også på kort tid. KODE-museumene kan friste med kunst av den verdenskjente kunstneren Edvard Munch, så det er viktig at du ikke hopper over denne unike sjansen til å oppleve norsk kunst på sitt aller beste. Samlingen er unik i verdenssammenheng. Det er verdens tredje største Munch-samling, med «Livsfrisen» som høydepunkt. Her skildres det moderne sjelelivet, som Munch så på som hovedverket sitt.

Slapp av og kos deg

Selv om det er artig å finne på ting, sørg også for å nyte livet og kos deg. Livet er her og nå, og du må sørge for å nyte det så godt du kan, også når du er i Bergen. Og med slike hyggelige folk rundt deg, er ikke det noe stort problem!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s