Høsten er tiden for å besøke Bergen

Bergen er en fantastisk høstby

Ved kysten, og tett ved sine syv omkringliggende fjell. Ingenting slår Bergen, og heller ikke på høsten. Tenk deg å rusle rundt i sentrum og trekke inn den friske høstluften, mens du kikker på de vakre bygningene og bryggerekken. Du kan stikke innom en restaurant og få deg en matbit, eller sitte på en kafé og nyte en kaffe latte. Uansett hva du gjør er Bergen en vakker by, også på høsten.

Bilderesultat for høsten bergen

Opplev kulturen i Bergen

Bergen er absolutt en kulturby, og om været svikter deg på høsten, fortvil ikke. For da kan du ta turen til Grieghallen for en konsert, eller stikke innom en kunstutstilling. Det finnes også mange andre utstillinger, for eksempel om rollen Bergen hadde under krigen. Uansett hva du interesserer deg for, vil du finne noe du vil sette pris på.

 

Slapp av og nyt livet i Bergen

Av og til er det slik at for mange planer blir akkurat det. For å stresse ned kan du jo også stikke innom en pub eller en kafé og ta en øl, et glass vin eller en brus. Åpne en avis og ta livet med ro, eller før en samtale med noen på samme sted. For reiser du alene må du regne med at lokalbefolkningen er åpne og nysgjerrige, og at du lett får kontakt. Bergen er kjent for sin gjestfrihet og hyggelige befolkning. Og selv om det kanskje regner om høsten, er det ingen bergensere som bryr seg om litt nedbør! De er jo vant til nesten 300 dager med regn i året, men har som motto at det ikke finnes en by i verden som er bedre. Også om høsten!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s