Ting som skjer i Bergen høsten 2017

Bergen er en flott høstby

Det første de fleste tenker på når de nevner Bergen er ofte regn, regn og regn. Men denne flotte byen har så mye annet å by på! Og ikke minst denne høsten.

norway-2144782_1280

Høsten 2017 i Bergen

Hvis været ikke tillater utendørsaktiviteter, er det nok å finne på innendørs. Hva med å besøke Litteraturhuset i Bergen og få med seg noen av aktivitetene der? De har et tettpakket program høsten 2017, og du kan få med deg både litteraturquiz og mange spennende foredrag. Mange av aktivitetene spinner rundt litteratur, psykologi og andre spennende temaer.

Bryggens Museum

Det å gå på museum er noe de fleste liker, og i høst er det mulig å få med seg en flott utstilling i Bryggens Museum. Her kan du se trakiske (greske) skatter fra Bulgaria i gull. Det hele er spektakulært, og ganske uvanlig i norsk målestokk. Det er snakk om helt unike funn som stammer fra oltidskulturen i Hellas, nærmere bestemt trakisk oldtidskultur.

Bergens sjøfartsmuseum

Bergen har mange museer, og Bergens sjøfartsmuseum har en flott utstilling høsten 2017. Utstillingen dreier seg om Bergen og sjøfarten under 1. verdenskrig. Veldig spennende utgangspunkt for en dag på sjøfartsmuseet. Bergen er jo en sjøfartsby, og utstillingen tar for seg interessante temaer om da byen var konvoihavn, om spionasje, om krigsforlisene bergenske handelsskip opplevde og hvordan sjøfolkene opplevde denne vanskelige tiden da det var nøytralitet.

Bergens sjøfartsmuseum

Det ligger i navnet til Bergen at byen er kjent for sine omkringliggende fjell. Og turer til disse om høsten arrangeres av flere aktører. En av disse er Bergen og Hordaland Turlag. De har mange turer å by på høsten 2017, men her må du planlegge i god tid hvis du skal være med på fellesturer. For det er som regel rift om plassene. Flere av turene i fjellene i Bergens-området innebærer overnatting, og det er en fin måte å bli kjent med nye folk på og nyte naturopplevelsene.
Follow my blog with Bloglovin

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s