Tilbring vinteren i Bergen

Tilbring vinteren i Bergen

Få ting er vakrere enn et snødekt fjellandskap med rim på trærne. Opplev al det fineste Bergen har å by på nå i vinter.
Det er få steder i verden du kan oppleve en like flott vinter som her i Norge. Klar luft, blå himmel og hvit snø er noe som store deler av verdens befolkning bare kan drømme om. Dersom du virkelig vil se det beste av det beste innen nordisk skjønnhet bør du ta turen til Bergen. Denne kystbyen kalles av mange for Vestlandets hovedstad, og det med god grunn. Byen er omringet av høye fjell, i tillegg til å ha en nydelig kystlinje. Her er våre tips til hva du bør se i Bergen i vinter.

226397686
Fjelltur

På folkemunne kalles Bergen for byen som er omringen av syv fjell. Dette er rett og slett fordi det er syv høye fjell som omkranser byen. Den mest kjente av disse er Ulriken. Ta turen opp hit om vinteren, gjerne med ski på bena. Husk å pakke med deg nok av mat og drikke i sekken. Ta deg god tid, og nyt den vakre utsikten. Et godt tips er å ta deg turen en dag det er klarvær. Det er nemlig da sikten er aller best.

Dersom du synes at turen opp høres slitsom ut har vi en annen løsning for deg. Ta taubanen opp i stedet for! Da får du samme utsikt, pluss den gode vinteropplevelsen. Bare husk på å ta på deg godt med klær.

Opplev fjordene fra sjøsiden

62669741
Bergen er også en by som er kjent for sine vakre fjorder. Her finner du den berømte Geriangerfjorden, som faktisk befinner seg på UNESCOs verdensarvliste. Aller best er det å oppleve denne fra sjøsiden. Det finnes flere båtturer du kan bli med på, som lar deg gjøre dette. Husk å ta med deg kameraet, for her vil du kunne ta noen helt unike bilder.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s