Live Poker i Bergen

Finn ut mer om Live Poker i Bergen og om utvikling av spill i byen. Det er interessant!

10564932-welcome-to-play-smiling-senior-man-in-shirt-and-suspenders-sitting-at-the-poker-table-and-gesturing-with-money-and-gambling-chips-laying-near-him
Poker i Norge

Live Poker i Bergen

Poker spill har mange fans i mange i forskjellige byer i Norge, inkludert Bergen. Nylig, regjeringen i Norge tillatt å holde hjemmespillene poker og etableringen av en ny lovgivende rammeverk for arrangørene av gambling. Dette er gjennombruddet og vil utvilsomt påvirke utviklingen av poker i landet, inkludert i Bergen. Organiseringen av spill og turneringer, har fortsatt begrensninger, for eksempel:
Gamblere kan bare spille i et privat hjem;
Spillerne må være fra nære krets;
Antall gamblere bør ikke overstige 10 personer;

Historien og Pokermiljø i Bergen

Det var store pokerklubber med dealere i sentrum av Bergen med hovedsakelig Holdem poker. Har noen klubber, eksperimentert med Omaha Pot Limit og det var en flott spill. Denne spillet med masse adrenalin og store potter har gjort denne poker type til det nye favoritt spill for gamblere i Bergen.
Omaha Pot Limit blir populært fordi har det store satser, tap og gevinster. Med dette spillere har spillere store sjansene og vinne penger da deres rake blir mindre per pott. Klubbene annonserte sine pokerarrangementer ved hjelp av SMS eller e-post med informasjon om type spill og tidspunkt og andre elementer som gratis alkohol.

Pokerturneringer i Bergen

Det er også ulike pokerturer og turneringer i Bergen hvor deltakerne får en flott tid med mye fest og poker. Slike turneringer har fokus på spillet som i de største turneringer rundt omkring i verden. Påmeldingen i turnering gjøres – å sende en e-post.

Live Poker online i Bergen

Poker fans fra Bergen kan spille live poker online på mange nettsider uten å forlate hjemmet. Det er komfortabel og interessant fritid. I Norge er lisensiert offisielt to nettsteder der brukere kan spille poker. På Norsk Rikstoto satser gamblere på hesteløp, mens på portalen av Norsk Tipping de kan spille lotto og poker og skrapelodd og sportsspill.
Norske brukere ikke begrense seg til bare offentlige nettsider – de spiller over hele verden, og kasinoer online med glede invitere velstående kunder.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s