Hvor går man ut i Bergen i kveld

Finn ut her hvor bedre å gå på kvelden i Bergen å slappe av.
Bergen tilbyr et bredt og variert utvalg av attraksjoner og puber, barer og klubber til å besøke! Finn ut mer!

Hvor går man ut i Bergen i kveld

Bergen er en av 3 største byene i Norge. Bergen kalt «Porten til de norske fjordene», fordi her begynner som regel alle reiser til fjordene. Vanligvis turister opphold i Bergen for noen dager, fordi byen har et stort antall attraksjoner og interessante steder.

Bergen om kvelden

Bryggen – Symbol av Bergen

Bergen har mange attraksjoner, blant dem den gammel Bryggen, også kjent som Tyskebryggen og Hansabryggen og det er inkludert i liste over Verdensarvsteder av UNESCO. Det et symbol av Bergen. I sommer og vinter Bryggen er sentrum for underholdning og handel, er det mange butikker, restauranter, barer, hoteller og, selvfølgelig, museer.

Veien til himmelen – Fløibanen

Fløibanen er en funicular eller med andre ord kabelbane for personbefordring. Det er en av Bergens mest største og besøkte turistat-traksjoner. For å se storhet av Bergen, er det nødvendig å gå opp Fløibanen til Fløyen, er det en fantastisk utsikt over byen. Bare 7 minutter og Fløibanen vil ta deg til en høyde på 320 meter over havet.
Sørg for å besøke dette vakre stedet, hvor du kan nyte naturen og få noe mat på restaurant. Forresten, funicular går hvert 15. minutt. Det fungerer hver dag fra tidlig morgen til midnatt. Fløibanen er den eneste kabelbanen i Skandinavia.

Ole Bulls Villa

En vakker villa bygget i 1872 – 1873 på øya Lysøen, bare en times kjøring fra Bergen. Her bodde verdensberømt fiolinist Ole Bull. I vår tid har villa konserter. Forresten tur i gården er veldig hyggelig. En båt kjører mellom øya og fastlandet. Etter å ha besøkt huset av Ole Bull, høre på musikk, kan du spasere gjennom nabolaget og ta en kopp kaffe på en lokal kafé.

Uteliv i Bergen

Her er ingen spesiell distriktet for natteliv – selv om de mest populære områdene inkluderer Bryggen og Ole Bulls plass. Barer her stenger rundt 02:00, men nattklubbene er åpne til 03:00. I dag har Bergen mange kulturarrangementer. Det er et aktivt årlig program for festivaler som dekker teater og film og musikk som klassisk, jazz og rock.

Les også :

 

Reklamer

En kommentar om “Hvor går man ut i Bergen i kveld

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s